joi, 1 octombrie 2009

A4, 40 lei, e-mail at klr_mobcrew@yahoo.com
A3, 50 lei, e-mail at klr_mobcrew@yahoo.com
A4, 40 lei, e-mail at klr_mobcrew@yahoo.com

3

A4, 40 lei, e-mail at klr_mobcrew@yahoo.com
A4, 40 lei, e-mail at klr_mobcrew@yahoo.com

1

A3, 50 lei, buy it
Despre Noi:
Mentos- apare subit din neant in 1993, chiar de paste, pe 18 aprilie, dupa 6 luni-juma de explorat un vagin. Fost angajat la avicola crevedia in tinerete, devine mecanic de locomotiva. Conduce trenuri de marfa pe ruta ungheni-chisinau. Doreste sa exceleze in arta hocheiului pe iarba. Sa nu uitam ca este cvadruplu campion international la strans stickere cu pokemon. Vrea sa inventeze un brand de capace de peturi renumit. Temeri: gaini, vacu cu cosuri pe uger, vanzatorii de bilete cfr. Iubeste: ghioceii. That's it. Stop readin'. Nu mai are rost sa citesti! Treci la urmatoru' , am terminat. Pe bune !
Miruneta-aceasta entitate nu are o anume data de nastere.timpul functioneaza in jurul ei.anul 0 reprezinta aparitia sa.nimeni nu stie ce e,de unde e si ce vrea de la muritori.cert e ca iubeste tigaile din teflon si ca vrea sa conduca o tara mica din africa,sub propriul ei regim.unii oameni de stiinta au gasit dovezi ca sfanta scriptura este de fapt o ciorna scrisa de ea la olimpiada de scriere caligrafica.nui plac oile si vrea sa se mute in novosibirsk la pensie
Şerban [a.k.a. Stelian] [a.k.a. Dexter]- a fost căcat din viitor pe data de 14.07.1993.Deşi un institut elveţian îi neagă existenţa,vă putem asigura că acest specimen se află printre noi. Consumă în cantitaţi industriale:chipsuri,sticksuri,biscuiţi,prescure,anafură,dovleci,jaluzele,biserici,butoaie şi fesuri de mohair din import.Iubeşte cu desavârşire Polonia,şi cu toţii stim ca îşi dedică viaţa pisciculturii,silviculturii şi sifonăriei.Este cunoscut pentru că a inventat ziua mondiala a României.Iubeşte gresia şi e alergic la mătase.
Balash-este nepotul lui petru maior si sa nascut candva dupa revolutie.are o colectie de castane mici si doreste sa devina renumit prin acupunctura.la botez a fost scapat in cristelnita asa se explica cicatricea uriasa de pe fata.nu stim de ce are un picior de lemn dar stim ca a fost membru pcr in tinerete [ca sa nu mai spunem de tehnolog la CAP]vrea sa isi construiasca un camin din secretiile corpului sau,si vrea sa urineze carlsberg.intre timp el este canotor de renume mondial si vrea o viata fericita alaturi de o schizofrenica.
Stefutz-self-proclaimed genius, zambeste mult
Teo- dreacu' stie cum a aparut aici, dar face tatuaje smechere, croitoreasa inraita, are fantezii cu calorifere si cu nasuri ascutite.